Miresevini

Internet me Fiber Optike + Telefoni ne nje pakete te vetme!

 

Pse te  na zgjidhni ne :

Sepse mjafton te na kontaktoni dhe per 2 dite ju sjellim sherbim.

Sepse jemi ne dispozicion te problemeve 24 ore.

Sepse kemi mbulimin me te madh ne Tirane dhe rrethina.

 

Rreth Planet Internet:

Planet Isp eshte kompania qe sjell ne tregun Shqiptar sherbimet e internetit
dhe telefonise me nje cilesi te larte dhe mbulim te gjere. Planet eshte
themeluar ne vitin 2008 nga nje grup njerezish me eksprience 10- vjecare ne
fushen e telekomunikacionit. Fillimisht kompania ofronte sherbim ne disa zona
te Tiranes por qe nga fundi i vitit 2009 ajo mbulon te gjithe rrethin e Tiranes si
edhe mundeson shperndarjen me shumice te sherbimit te internetit ne te gjitha
qytetet e Shqiperise.

 

Dokumentat  AKEP:

RAPORTIMI I TREGUESEVE TE CILESISE SE SHERBIMIT (QOS) – 4 ALB VITI 2017

RAPORTIMI I TREGUESEVE TE CILESISE SE SHERBIMIT (QOS) – (Q1I – Q7I)-6 Mujori 2018-4 ALB

Treguesit e Cilesise QOS-Q1I-Q7I-6 mujori i dyte -Viti 2018.4ALB Shpk

Kontrata TIP 2018-4ALB